Оксана Бучко

Карантин відмінив тернополянам безкоштовні курси англійської від канадця 

105025988_10158590062568432_645597854158048164_o

Вивчати англійську мову з канадцем українського походження Тарасом Малюжинським планували у Тернополі у липні. Та цього року звичні курси не відбудуться через карантин. Після внесення у свій графік поїздки в Україну волонтеру довелось скасувати її через проблеми з квитками.

На превеликий жаль даю знати усім, що отримав ось таке повідомлення цього тижня: «Шановний пасажире, змушені повідомити Вам, що у зв’язку з впливом пандемії COVID-19 на пасажирські авіаперевезенняВаш рейс 05.07.2020 скасовано... Дякуємо за розуміння! Міжнародні Авіалінії України», розповілає Тарас Малюжинський. Іншими словами, не зможу прилетіти до Вкраїни в цей час, щоб курси англійської мови викладати ані в Тернополі чи в Заздрості. Ця новина мене дуже засмучує!  Бувайте здорові і Богу милі! «І чужого научайтесь, свого не цурайтесь!» 

Нагадаємо, що ці курси є традиційними, які канадець українського походження проводить у Тернополі та у с. Заздрість систематично. Саме ці відмінені курси мали складатися з п’яти безкоштовних занять під назвою Critical Thinking of World Issue та дозволити зануритися в англомовне середовище з носієм мови без перекладу на українську. Їх обіцяють провести наступного року.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео