Оксана Бучко

Тернополянин через незгоду одягнути маску в маршрутці понесе кримінальну відповідальність

418833

Зауваження водія з приводу відсутності маски викликали бурхливу реакцію у 56-річного тернополянина. Він у відповідь розбив лобове скло та дзеркало маршрутного транспортного засобу. Випадок зафіксували поліцейські на вулиці Живова.

Водій маршрутки самостійно звернувся до Тернопільського відділу поліції. За його словами, на зупинці громадського транспорту в салон автобуса зайшов чоловік напідпитку. Кермувальник маршрутки зробив пасажирові зауваження щодо відсутності у нього захисної маски. Це обурило чоловіка й він розпочав конфлікт. Правопорушник пошкодив транспортний засіб, пише відділ комунікації поліції Тернопільської області.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, працівники якої опитали свідків та очевидців. В ході проведення слідчих дій поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 56-річний тернополянин. Судимості у нього ще не було.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 ККУ – хуліганство. Окрім цього на чоловіка складено протокол за вчинення адміністративного правопорушення передбаченого ст. 44-3 КУпАП «порушення правил щодо карантину людей».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео