Відомі імена тернопільських спортсменів, яких цьогоріч перевірять на допінг

original-2

Як уже повідомляв «Терен», збірну України з біатлону включили до переліку країн, учасників яких перевірятимуть на пул допінгу. Тепер відомі імена спортсменів, котрих протестують вже цьогоріч.

Загалом перевірятимуть 13 біатлоністів, серед яких і троє тернополян: Дмитро Підручний, Олена Підгрушна, Анастасія Меркушина.

Окрім них пул допінг-тест проходитимуть: Артем Прима, Антон Дудченко, Сергій Семенов, Руслан Ткаленко, Віта Семеренко, Валя Семеренко, Дар'я Блашко, Катерина Бех, Юлія Джима, Юлія Журавок.

- Спортсмени, включені в міжнародний пул допінг-тестування, зобов'язані своєчасно вносити інформацію про своє місцезнаходження в систему контролю ADAMS і дотримуватись вимог міжнародних стандартів Всесвітньої антидопінгової агенції, - повідомив Міжнародний союз біатлоністів (IBU).

Нагадаю, Дмитро Підручний лише зараз отримав заслужену нагородуОлена Підгрушна розповіла, що не виживе на зарплату тренера. Тернопільські біатлоністи поїдуть на 10 етапів Кубка світу 2020/2021 та чемпіонат світу. Відома волейболістка проміняла тернопільський клуб на російську команду. Чемпіон світу та Європи закликає вступати до тернопільського вишу. Тернопільська «Нива» вийшла у першу лігу. Тернопільські спортсмени-кандидати на Олімпійські ігри отримають виплати від НОК у розмірі 18,7 млн грн. Тернопільські спортсмени розповіли про нову трасу в Буковелі. Тернопільську спортсменку можна купити на аукціоні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео