Дарія Шевченко

У 28-річного тернополянина поліцейські виявили наркотики (фотофакт, відео)

09.50.44

Кілька пакетиків із порошкоподібними, ймовірно, наркотичними речовинами та згорток з речовиною рослинного походження, схожою на марихуану, виявили у молодика нацгвардійці під час чергового патрулювання у лісопарковій зоні, що на вулиці Винниченка.

Про це повідомляє офіційний сайт ГУ НП у Тернопільській області.

Правоохоронці побачили хлопця, яки при вигляді їх почав нервувати. Гвардійці викликали поліцейських, які при поверхневому огляді виявили та вилучили 28-річного тернополянина пакетик та згорток з підозрілими речовинами. Як розповів начальник управління протидії наркозлочинності в Тернопільській області Михайло Димида, молодик мав при собі і підручні пристрої для вживання наркотиків.

– Загалом вилучено та направлено на експертизу  паперовий згорток із подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожою на марихуану, кілька поліетиленових пакетиків із порошкоподібними речовинами білого та синього кольорів, які ззовні нагадують синтетичні наркоречовини.

09.50.43
09.50.43

Наразі проводяться оперативні заходи з метою встановлення походження даних речових доказів, також  з’ясовуємо, чи займався тернополянин збутом наркотичних речовин, – сказав Михайло Димида.

Наразі триває слідство.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео