«Не поливайте нас брудом!» – медсестра з Тернопільщини про коронавірус і умови роботи (відео)

92360333_1104334726610742_4639292238550007808_n

Медсестра Ольга Підручняк, котра працює у Заліщицькій лікарні і від початку пандемії допомагає боротися пацієнтам із COVID-19, розповіла, у яких умовах доводиться сьогодні працювати медикам. За її словами, важко не лише фізично, а й морально. Адже зараз чи не кожен другий вважає себе «лікарем-вірусологом», заявляє, що коронавірусу немає, а лікарі все вигадують.

- Коронавірусу немає, туберкульозу немає, онкології немає. Перестаньте нас, медиків, хаяти, писати нам всяку гидотну. Можете називати коронавірус по-іншому, але він є. Хай люди не називають нас лайном і не кажуть, що ми створюємо хайпові відео, – каже Ольга Підручняк.

Також жінка розповіла проте, як непросто доводиться їй та колегам у спеку надавати допомогу людям, одягаючи захисні комбінезони.

- У 29-градусну спеку мої колеги працюють у комбінезонах, з них течуть потоки поту. Але люди кажуть, що вірусу немає. Невже всі навколо стали лікарями-вірусологами? Всі усе знають і довести нічого неможливо. Задумайтеся, поставте себе на наше місце! – закликає медсестра.

Також вона просить людей неухильно дотримуватися правил карантину та ретельно дбати про особисту гігієну. Адже від цього може залежати не лише здоров’я, а й життя.

Відео Ольги Підручняк, фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео