У одному із населених пунктів Тернопільщини між односельцями розгорівся скандал (фото)

сміття1

У Великогаївській територіальній громаді розгорівся скандал між селянами із Баворова. Люди скаржаться на великі купи сміття.

Люди, що живуть на вулиці Нагірній скаржаться на переповнені баки зі сміттям. Так, сільська жителька Надія Юрчик у соціальній мережі виклала пост:

- Це таке робиться в селі Баворів на вулиці Нагірні. В п'ятницю забрали мусор, а в суботу контейнер вже був повний. Постійно немає куди викинути сміття. Один бак поставили - це для магазину, садочку і цілої вулиці, - написала вона.

сміття2
сміття2

Під дописом мешканці населеного пункту розпочали суперечки. Одні вважають, потрібно сміттєвий бак купувати для кожного будинку окремо, адже ці є замалими.

- Ну, взагалі то, кожне домогосподарство має мати свій власний, куплений за свої гроші, контейнер і укласти власний договір на вивіз сміття. Для кого ці фото? Хто за вас має це зробити? - написав Володимир Романко.

Інші ж дали корисні поради щодо довкілля та наполягли на тому, аби місцева жителька придбала власний контейнерний бак.

- Ми маємо власний і немає проблем. Придбайте собі. Почніть піклуватися про довкілля з малого! - написала Надія Піскор.

Та, не зважаючи на те, що дану проблему зі сміттям можна вирішити, то іншу – ні. Люди вже настільки знахабніли, що викидають його куди попало.

- Дуже шкода, що не вміємо цінувати природу, - написав Олег Кушнір.

сміття природа
сміття природа

Фото з дописів

Вибір читачів за тиждень

Відео