Дарія Шевченко

Володимир Труш відзвітував про зроблене у майбутньому

42-678x381

«Терен» вже писав про те, що нещодавно 100 днів на посаді голови ОДА відзначав Володимир Труш. Цей період супроводжувався обіцянками та скандалами. Крім того, очільник області прозвітував про зроблені ним та його командою речі, проте про більшість з них – у майбутньому часі.

Володимир Труш чи то через вибори, чи то через брак часу продовжує обіцяти  жителям краю виконати низку заходів, спрямованих на покращення життя громадян. Проте, поки це лише слова, а коли будуть дії – питання відкрите. На ділі маємо невідремонтовані дороги, школи, садочки… А найголовніше, чим хвалиться очільник – будівництвом «Водної арени». Саме на території останньої чиновник розповідав представникам ЗМІ, скільки коштів витрачено на об’єкт та який він у майбутньому має стати.  Найдивнішим є той факт, що при владі Труш всього лише кілька місяців, «Водну арену» будують вже роки, а очільник області запевняє, що її облаштовують «спільними зусиллями».

– Неважливо, хто почав та хто закінчив роботу, важливо, що об’єкт принесе користь області. Ми маємо відкинути політику , – прокоментував голова ОДА.

Крізь ці слова можна побачити нотки піару. Шкода, що деякі політики видають чужі заслуги за власні. Крім того, очільник постійно повторює, що кошти, які інвестували у будівництво «Водної арени», мають покращити економічний потенціал області. Ну, або зарплати окремих чиновників. Сподіваємось, що під керівництвом Володимира Труша, Тернопільщина не виживатиме, а житиме.

За матеріалами видання «Головне». 

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео