Тернопільські правоохоронці закликають тернополян бути обережнішими

крадіжка велика

Тернопільські правоохоронці дали тернополянам та жителям області декілька корисних порад, як уникнути крадіжок їхніх велосипедів.

Поліцейські насамперед закликають не залишати свій двоколісний транспорт без нагляду, пристібати його колодкою. Намагатися залишати у людному місці і там, де є камери спостереження.

Тільки 20 відсотків крадіжок двоколісного транспорту викриває поліція адже, зловмисники відразу перепродують крадене, або перефарбовують, і тоді навіть власник велосипеда не зможе впізнати його.

Нещодавно у Тернополі знову трапилася крадіжка двоколісного транспорту. 36-річний житель обласного центру поцупив велосипед біля торгового закладу. Завдяки тому, що були камери спостереження, які і зафіксували злочинця, поліція розшукала двоколісний транспорт та повернула власнику.

Правоохоронці нагадують: аби уникнути подібних крадіжок власникам велосипедів варто подбати про їх безпечне місце зберігання. Найнадійніше - залишати там, де є охорона, або у приміщеннях, котрі надійно замикаються, пишуть на сайті Нацональної поліції у Тернопільській області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео