Оксана Бучко

У Львові затримали підозрюваного у сексуальному насильстві та розбої жителя Тернопільщини

729_486_5f0218badf92e

Про скоєння сексуального насильства та розбою повідомила 20-річна львів’янка у Сихівський відділ поліції на початку червня. Підозрюваним у злочині виявився 33-річний житель Тернопільщини, що тимчасово живе у Львові. Його на днях затримали місцеві поліцейські.

За словами заявниці, 6 червня близько 22.30 на вулиці Бережанській у Львові на неї напав невідомий чоловік. Погрожуючи ножем, він силоміць затягнув її у безлюдне місце, вчинив сексуальне насильство, після чого відібрав у жертви гроші та особисті речі та втік, йдеться на сайті поліції Львівської області.

До розкриття злочину залучалися оперативники управління карного розшуку та поліції Львівщини, а також оперативники, слідчі, дільничні офіцери та співробітники інших служб Сихівського відділу поліції. Після затримання жителя Тернопільщини згідно з рішенням суду його взяли під варту терміном на 60 діб.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.153 (Сексуальне насильство) та ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що йому загрожує – до семи років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Фото bagnet.org

Вибір читачів за тиждень

Відео