У Тернополі відбувся чемпіонат України з волейболу (фото)

267B4860

Чемпіонат України з волейболу серед чоловічих команд вищої ліги відбувся на базі Тернопільського національного економічного університету. У змаганнях взяли участь і працівники Управління поліції охорони в Тернопільській області, які входять до складу команди «ДСО-ТНЕУ».

Волейбольна команда «ДСО-ТНЕУ» була створена у 2013 році за ініціативи керівника підрозділу поліції охорони Олега Іващенка. Спортсмени спочатку брали участь в обласних чемпіонатах з волейболу, а згодом увійшли в першу лігу чемпіонату України. Сьогодні гравці команди під керівництвом свого тренера Юрія Кравцова показують високі результати на всеукраїнському рівні. За результатами волейбольного сезону 2019-2020 років тернопільські гравці посіли третє командне місце, пише Досьє 102.

DSC06362
DSC06362

Начальник тернопільської поліції Олександр Богомол, який також є президентом громадської організації «Федерація волейболу Тернопільської області», привітав учасників чемпіонату та подякував гравцям за командну роботу.

267B4907
267B4907

- Сьогодні усі отримали насолоду від гри та цікавої боротьби. Приємно, що усі задоволені, у всіх гарний настрій. Бажаю гравцям здоров’я, нових перемог.

Ігри відбувалися в запеклій боротьбі. Гравці демонстрували хорошу техніку та фізичну підготовку. Переможцями чемпіонату стала команда «Прибилів» з Тлумача Івано-Франківщини, друге місце здобув спортивний клуб «МХП -Вінниця». Третє місце виборола тернопільська команда «ДСО-ТНЕУ».

267B4832
267B4832

Голова Директорату громадської організації «Федерація волейболу України» Андрій Льопа подякував спортсменам та організаторам за видовищні змагання.

- Хочеться подякувати організаторам чемпіонату – тернополянам. Думаю команда ДСО-ТНЕУ буде прогресувати і в майбутньому ми будемо за них вболівати не тільки на всеукраїнських, але і на міжнародних турнірах з волейболу.

Переможців та призерів чемпіонату нагородили медалями та кубками.

267B4867
267B4867

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео