На смерті матері трьох дітей хочуть нажитися шахраї (фото)

основне фото

Невідомі вирішили збагатитися на смерті матері трьох дітей із села Хлопівка. Жінка померла від раку, а шахраї і надалі продовжують збирати кошти на її лікування.

«Терен» повідомляв про те, що на лікування хворої Світлани Добрянської було відкрито збір коштів. Жінка, у якої була 4 стадія раку, спершу проходила лікування у Львові, потім коштів не вистачало і вона продовжила лікування у Тернопільському онкологічному диспансері. Та, на жаль, 8 липня Світлана померла, так і не поборовши хворобу. Про збір коштів на її лікування знало чимало людей, адже засоби масової інформації допомагали жінці поширити інформацію про допомогу. Однак недобросовісні особи вирішили збагатитися на історії Світлани. Уже 9 липня вони оголосили новий збір коштів на її лікування та створили фейкову сторінку із світлинами зовсім іншої жінки.

– Сторінку дівчини, яка нібито хвора на рак і яку звати Світлана Добрянська, створили 9 липня, – інформує жителька Хоросткова Галина Трач. – А у друзях цієї особи –  в більшості представники інших національностей з різних континентів. Я сьогодні телефонувала у поліцію з приводу цієї шахрайської схеми. Але мені сказали, що не можуть нічого зробити. Тільки зазначили, що такі схеми зазвичай втілюють ув’язнені із місць позбавлення волі, пише terminovo.te.ua.

pom2-scaled
pom2-scaled

pom-scaled
pom-scaled

pom1-scaled
pom1-scaled

А ця світлина ще живої Світлани. Історія одна, а жінки – різні.

це фото
це фото

Хто ж хотів збагатитися на трагедії матері, дружини, дочки, яка нещодавно померла та залишила трьох дітей напівсиротами - дізнаємось згодом. Деталі читайте на «Терені».

Фото з дописів

Вибір читачів за тиждень

Відео