Оксана Бучко

На одному з ринків Тернопільщини масово складають протоколи на порушників карантину

107733080_3254352801292803_1217480959494248642_o

Міський ринок у Збаражі на Тернопільщині позапланово перевірили 9 липня спеціалісти Держпродспоживслужби. Там виявили численні порушення карантинних вимог. Зокрема, йдеться про відсутність масок у продавців та у покупців.

Крім цього, як встановили працівники Держпродспоживслужби, керівництво ринку не проводить інформування відвідувачів щодо встановлених обмежень, яких необхідно дотримуватись. За торгівлю продуктами без захисних масок на продавців склали три протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 42 КУпАП. Ще два протоколи про адміністративне правопорушення за ст.160 КУпАП. склали працівники поліції, повідомляє Політичний Збараж.

Фахівці Держпродспоживслужби вкотре надіслали інформацію органам місцевого самоврядування та Нацполіції про функціонування стихійної торгівлі на прилеглій до території ринку. Вони надалі перевірятимуть і підприємства, які займаються переробкою та виготовленням харчових продуктів. Про випадки системних порушень режиму роботи в умовах карантину або ігнорування правниками ваших зауважень в будь-якому закладі можна повідомляти в управління.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео