Дарія Шевченко

Поліція з’ясувала, кому належить автомобіль, який вчора викликав переполох у Тернополі (фотофакт)

zaminyvan-2 (1)

«Терен» вчора, 21 липня, писав про те, що поблизу «Шостого магазину» невідомі залишили без нагляду транспортний засіб. У зв’язку з останніми подіями у Луцьку, місцеві поліцейські не виключали версії - можливий теракт, у транспортному засобі є вибухівка.

На місце події приїхали спецслужби, рух машин був призупинений, а територія - обгороджена стрічкою. Піротехніки вибухівки в авто не знайшли.

Сьогодні, 22 липня, поліцейські спростували інформацію про тероризм. Як виявилось, власник автомобіля – житель обласного центру. Чоловік залишив машину через її несправність, повідомляє ГУНП у Тернопільській області. З його слів, він увімкнув аварійний сигнал та залишив мікроавтобус.

Правоохоронці провели з власником автомобіля профілактичну бесіду, також щодо нього складено адміністративний протокол за частиною 3 статті 122 КУпАП. Аби не допустити у місті терористичні прояви, у Тернопільській області посилили заходи безпеки, а саме - у місті додатково організовано роботу двадцяти поліцейських нарядів, які патрулюють у місцях громадського скупчення.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео