Орест Сарматський

У Тернопіль приїде наймолодший керівник уряду в історії сучасної України

109390295_937447416701362_3805183980107604700_n (Copy)

23 та 24 липня у Тернополі проходитиме форум «Громади: активісти ДЕ», який організовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності».

У події візьмуть участь 30 громадських активістів з Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Інші ж учасники зможуть працювати в режимі онлайн. Такий формат стосуватиметься й спікерів.

- Форум – це перший захід в рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності». Цим заходом ми прагнемо мотивувати активістів з різних населених пунктів України вірити у свою справу і змінювати громади на краще. А тих, хто ще вагається, хочемо переконати бути активними не лише у соціальних мережах. Тому спікери такого ґатунку – для нас це справжня перемога, - коментує керівник проєкту Максим Черкашин.

Мета форуму - активізувати громадських активістів у громадах, мотивувати їх розвиватись самим і розвивати власні громади. Цільовою аудиторією заходу є громадські активісти, представники громадських організацій та об’єднань, люди різного віку, які готові займатися громадською діяльністю на місцях.

Серед оголошених спікерів - Прем’єр-міністр України (2019-2020), наймолодший керівник уряду в історії сучасної України Олексій Гончарук.

До слова, проєкт «Центр розвитку громадської активності» охоплює шість областей України: Тернопільську, Івано-Франківську, Львівську, Рівненську, Хмельницьку та Чернівецьку. У рамках проєкту, окрім форумів, буде проведена низка тренінгів, спрямованих, на покращення використання інструментів участі у громадах.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео