Дарія Шевченко

Поліцейські Тернопільської та Хмельницької областей затримали ймовірних шахраїв

7nuiv7-jz72pvjyoj2je23ld42tqdnhy6sfk3aw

Днями тернопільські правоохоронці отримали повідомлення про те, що 80-річну пенсіонерку ошукали шахраї. Двоє жінок прийшли до помешкання старенької та, назвавшись соціальними працівниками, запевнили її в тому, що потрібно обміняти гривні, адже почалась грошова реформа. 

Довірлива бабуся віддала зловмисницям майже усі свої заощадження – майже 100 тисяч гривень, йдеться на сайті Нацполіції Тернопільської області.

– У ході оперативних заходів нам вдалося вийти на слід зловмисниць, спільником котрих був чоловік – водій авто на якому лиходії гастролювали з міста в місто, – розповів оперуповноважений управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області Іван Бачинський. – На момент встановлення підозрюваних осіб, а всі вони – уродженці східних областей, останні вже перебували на Хмельниччині, де теж встигли скоїти шахрайство: забрали у пенсіонерки 17 тисяч гривень.

Підозрюваних вдалось затримати на Київщині, де вони також намагались наживитись на громадянах. Група осіб побувала не лише в Тернополі та Хмельниччині, але й у Рівненській та Волинській областях.

Зараз пройдисвіти перебувають в ізоляторі. Їм інкримінують частину 2 статті 190 ККУ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео