Орест Сарматський

Фермери Тернопільщини мають шанс отримати 500 тисяч гривень

Фермери (Copy)
Для фермерів оголосили конкурс на держпідтримку в розмірі 500 тис. грн. Український державний фонд підтримки фермерських господарств (Укрдержфонд) оголосив конкурс на отримання фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам». Про це повідомляє agropolit.com.

До участі в конкурсі допускаються всі фермерські господарства, окрім тих, які мають заборгованість перед Укрдержфондом та його регіональними відділеннями, яких визнано банкрутами, щодо яких порушено справу про банкрутство та які перебувають у стадії ліквідації, а також у кого виявлено факти незаконного одержання та/або нецільового використання бюджетних коштів, йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що переможці конкурсу отримують фінансову підтримку на поворотній основі у розмірі, що не перевищує 500 тис. гривень, із забезпеченням зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на термін до 5 років. Заявки та документи для участі в конкурсі приймаються регіональними комісіями до 19 серпня 2020 року. Пакет документів подають керівники фермерського господарства (уповноваженою особою) особисто або надсилають рекомендованим листом на адресу регіонального відділення Укрдержфонду. Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео