Дарія Шевченко

Жителька Тернополя поскаржилась на недобросовісну роботодавицю (фото, відео 18+)

1610591-robotodavets-ne-viplativ-zarplatu-scho-robiti

Одна із жительок Тернополя розповіла у соціальній мережі про те, що її сину не виплатили обіцяних грошей. З її слів, неповнолітній хотів підзаробити коштів і пішов роздавати флаєри-візитівки.

За умовами праці, необхідно було видати 100 таких листівок і отримати за них оплату в розмірі 200 гривень. Проте, не все пішло за планом. Роботу виконав, а кошти так і не надійшли.

- Потрібно було роздати 100 флаєрів за 200 грн. Син їх роздав ще у перший день. Після виконаної роботи грошей він не отримав. Ця особа сказала, щоб дати номер картки, й ввечері вона скине, але і цього не сталось. Після чого годування днями кожен день. Відповідно, я як мама написала цій людині, що це за несерйозність. І якщо так і надалі буде продовжуватись, я це опублікую в ФБ. Не хамивши цій особі і не переходячи на ти, я почула голосове повідомлення від якого була шокована, - написала мати хлопця.

У відео, які жінка прикріпила до свого допису, чутно, як роботодавиця обурено висловлюється у бік матері та пояснює, що не заплатила малому, бо він не роздав усі флаєри.

Відео можна подивитись ТУТ. У них міститься нецензурна лайка, тому просимо утриматись від перегляду неповнолітніх осіб.

Фото, відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео