На Тернопільщині за підробку документів судитимуть підприємця

d51116badb4eb63507170359cf223c19a473ead8

Справу на приватного підприємця, який виступав виконавцем з ремонтів тротуарів у Теребовлі, відкрили через фальсифікацію документів щодо виконаних робіт.

Наразі працівники прокуратури уже завершили розслідування. Їм вдалося встановити, що чоловік під час ремонту тротуару у липні 2016 року вніс неправдиві відомості до акту приймання виконаних робіт, завищивши обсяги з установлення бетонних і залізобетонних бортових каменів при цементобетонних покриттях у кількості 18, 95 м і підписав неправдивий акт. Окрім того у травні 2017 року підприємець сфальсифікував дані щодо ремонту тротуару по вул. Січових Стрільців, та в серпні 2017 року - акт виконаних робіт з поточного ремонту прибудинкової території перед міською радою.

Як повідомляють у прокуратурі, обвинуваченого судитимуть за ч. 1 ст. 366 КК України (Службове підроблення). Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео