Оксана Бучко

Як святкуватимуть День молоді тернополяни в умовах карантину?

5cf6c1a83748f_molodezh

Чергове онлайн-засідання Молодіжної міської ради відбулось на днях у Тернополі. Тож молодіжний мер готовий інформувати усіх представників МГО про актуальні карантинні обмеження і можливість проведення заходів в таких умовах  по мірі надходження змін. Один із них – це День молоді, який відсвяткують у п’ятницю, 14 серпня.

Відбуватимуться такі заходи:

– «Молодіжні обговорення»

В рамках проєкту «Тернопіль – Молодіжна столиця України-2020» та з нагоди Міжнародного дня молоді Управління сім'ї, молодіжної політики та захисту дітей організовує захід «Молодіжні обговорення» на Єлисейських полях. Захід триватиме 14 серпня з 16:00 по 19:00. Впродовж цього часу учасники матимуть поїздку човном новим маршрутом на Тернопільскому озері та почують лекції від фахівців з питань роботи громадських організацій в умовах карантину, в умовах виборчих кампаній та дізнаються більше про новий закон про молодь. Після поїздки локація заходу зміститься на Єлисейські поля, де буде обговорено та напрацьовано нові заходи від громадських організацій. Темами заходів буде волонтерство, національно-патріотичне виховання, неформальна освіта та культура. Управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради надасть фінансування для кращих практик. Дедлайн реєстрації на захід 14 серпня 12:00. Кількість місць обмежена! Контактна особа: головний спеціаліст відділу молодіжної політики Управління сім'ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради Інна Ониськів, +38 096 77 11 400.

– Квест «Між знаками», приурочений до Міжнародного дня молоді в рамках проєкту «Тернопіль – Молодіжна столиця України-2020».

Організатор Управлінням сім'ї, молодіжної політики та захисту дітей.

Для участі потрібно зібрати команду до трьох осіб та зробити фото-селфі з усіма знаками «Тернопіль молодіжна столиця»! Можна на фото між знаками ходити, бігати, стрибати, літати, їздити, плавати чи повзти головне бути першими. Команди стартують з Театрального майдану, а фінішують в Управлінні сім'ї, молодіжної політики та захисту дітей. Початок 14 серпня о 12.00. Усім гарантований приємний бонус від заходу ви точно будете знати, де розташовані в’їзди у місто. Також переможців чекають призи.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео