Оксана Бучко

На Тернопільщині зловмисник намагався продати пістолет

zbroya_2

Під час продажу вогнепальної зброї затримали чоловіка на Тернопільщині. Уродженець Чорткова намагався реалізувати пістолет марки «ТТ» за 19 500 грн, під час чого його затримали поліцейські.

У автомобілі та у помешканні 29-річного чоловіка правоохоронці провели санкціонований обшук виявили набої до пістолета та наркотичні речовини:  субутекс, амфетамін та коноплю, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Уже не вперше цей непрацюючий чоловік  потрапляє у поле зору правоохоронців. У суді розглядаються його справи, де він є підозрюваним у незаконному обігу зброї та наркотичних речовин.

zbroya_1
zbroya_1

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 ККУ - незаконне поводження зі зброєю. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

На даний час зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють походження вогнепальної зброї  та перевіряють чоловіка на причетність до скоєння інших правопорушень.

Фото tp.npu.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео