Дарія Шевченко

Виробництво в Тернополі: що бракує для розвитку (відео)

Снимок

З робочим візитом у Тернопільську область завітав Ігор Палиця – лідер політичної партії «За майбутнє». Разом з народним депутатом України Іваном Чайківським та головою обласного осередку партії «За майбутнє» в області Володимиром Болєщуком він оглянув потужності підприємства «Електросвіт».

Генеральний директор Ігор Поліщук розповів гостям про виробництво електрообладнання, гордість компанії та кризові моменти. Однією із глобальних причин, через які підприємство втрачає потужність – брак обігових коштів, і це при тому, що протягом чотирьох років було внесено у державну казну майже 80 мільйонів гривень податку. Керівник разом з депутатами обговорили рішення виходу з цієї ситуації та дійшли висновку, що, на жаль, сучасна економіка країни не дозволяє бізнесу розвиватись на повну силу, тому і йдуть втрати.

Ігор Поліщук поділився з присутніми і тим, чим найбільше пишається компанія «Електросвіт». Це сучасні електродіодні світильники, якими обігрівають теплиці. Чоловік розповів гостям про технологію їх виробництва та зазначив, що для їх створення було використано кілька стандартів.

Народний депутат України Іван Чайківський підкреслив, що на Тернопільщині практично всі великі підприємства перебувають на межі через економічну ситуацію.

- Підприємці хочуть, щоб держава давала їм елементарні гарантії. В нас на Тернопільщині всі підприємства доведені практично до нуля, який райцентр би не взяти, - сказав Іван Адамович.

Іван Чайківський впевнений, що саме покращення економіки сприятиме розвитку бізнесу та інших галузей.

[embed]https://youtu.be/ZpyVKIUrLww[/embed]

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео