Орест Сарматський

В Україні можуть зрости ціни на овочі на 15-20% (Агроновини)

1301 (Copy)

До кінця цього року в Україні овочі можуть зрости в ціні близько на 15-20%.

Про це повідомив, Олег Пендзин, виконавчий директор Українського дискусійного клубу, пише Куркуль.

- На сьогоднішній момент ціна на овочі є нижчою, ніж була минулого року в цей же період. І тут овочі ще мають достатньо непоганий резерв для росту ціни, але це стримується платоспроможним попитом населення. Тому варто очікувати близько 15-20% росту цін на овочі до кінця року, — розповів Олег Пендзин.

Мешканка Волині безкоштовно отримала землю вартістю 20 млн грн

Мешканка села на Волині безкоштовно отримала землю вартістю 20 млн грн.

Про це повідомляє  Куркуль.

Автори допису заявляють, що мають документальні докази передачі величезної ділянки землі біля Шацьких озер у власність мешканки з села Четвертня.

- До нас потрапили документи, які говорять про те, що Валентина Іванівна Климець, родом із села Четвертня Маневицького району, в серпні минулого року безкоштовно отримала ділянку 2 га землі поряд з однією із найбільш впізнаваних пам'яток Волині — озером Острівянське. Слід зазначити, що земля в тому районі дуже дорога. Наприклад, ділянка в 10 соток коштуватиме близько мільйона гривень, — йдеться у повідомленні.

1302 (Copy)
1302 (Copy)

У Держгеокадастрі підготували проміжні результати технічного аудиту державних земель, які видавалася за схемою безоплатної приватизації за останні 7 років.

- Сьогодні наша команда вже сформувала відповідний реєстр із переліком громадян України, які з 2013 року отримали в режимі безоплатної приватизації земельної ділянки до 2 гектарів землі. Фактично йдеться про створення єдиного реєстру первинного набувача в системі земельного кадастру України, — зазначив Роман Лещенко.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео