Чотирнадцять автопригод за минулі вихідні зареєстрували правоохоронці Тернопільщини (фото)

terebovdtp1

Чотирнадцять дорожньо-транспортних пригод за 12-13 вересня трапилися на дорогах Тернопільської області. Сім з них правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, оскільки травмувалися семеро людей. Для двох потерпілих аварії завершилися летально.

Із відкритою черепно-мозковою травмою, переломом кісток голови, забоями та в церебральній комі до реанімаційного відділення Шумської лікарні госпіталізували жительку району, 1987 року народження.

Травми вона отримала 12 вересня у ДТП на подвір'ї власного господарства. За попередньою інформацією, потерпіла знаходилася у дворі разом з чоловіком. В якийсь момент жінка побачила, що автівка, яка стояла припаркована під нахилом, почала котитися. Зупинити ВАЗ 2107 спробувала самостійно, впершись руками в передню частину. В цей час чоловік заскочив в авто і натиснув на гальма.

Легківка різко зупинилася, а жінка за інерцією спіткнулася і впала, вдарившись головою в кам'яне покриття.

Інформацію про аварію за участю скутериста на лінію «102» повідомив фельдшер бригади швидкої допомоги. В селі Оленівка Гусятинського району не впоралася з керуванням водій скутера. Жінку із черепно-мозковою травмою госпіталізували до лікарні, але врятувати її життя не вдалося. Через добу після автопригоди вона померла.

На Кременеччині неподалік села Великі Млинівці водій автомобіля Hyundai Elantra зіткнувся з гужовою підводою, яка рухалася в попутному з іномаркою напрямку. Чоловіка з підводи, 1961 року народження, доправили в реанімаційне відділення.

0200a3fe-9943-4897-871b-940cedb4d6b2
0200a3fe-9943-4897-871b-940cedb4d6b2

У Чортківському районі жінку від сильного удару автомобілем розірвало навпіл, а частини тіла розлетілися по дорозі та лісосмузі.

Аварія трапилася 13 вересня близько 2:40 на автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, неподалік села Ягільниця . Водій автомобіля Audi A4 збив жінку, яка, за його словами, перебувала на проїжджій частині дороги. Дана ділянка шляху не освітлювалася і кермувальник помітив людину на своєму шляху занадто пізно. Особа загиблої встановлюється. Жінці на вигляд 40-50 років. Була одягнута в сіру футболку, темні штани та гумові тапки

Після удару автівка злетіла в кювет.

7ea1d651-3c62-4d5b-ac0a-25c808e75f08
7ea1d651-3c62-4d5b-ac0a-25c808e75f08

На Теребовлянщині не розминулися автомобілі Славута та Opel. За попередніми даними, водій ЗАЗ-Славута, рухаючись дорогою сільського значення, між селами Плебанівка та Долина частково виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в Opel Meriva. В результаті ДТП до лікарні в травматологічне відділення потрапив водій ЗАЗу. Травмувалася і пасажирка іномарки. Але після надання меддопомоги її відпустили за місцем проживання.

terebovdtp3
terebovdtp3

Ще одну автопригоду з травмованими зареєстрували правоохоронці в селі Вірля Кременецького району.

Там водій мотоциклу Musstang МТ 110 не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та травмувався. Його бригада швидкої доправила в медзаклад. За попередньою інформацією, у чоловіка множинні рвані рани поверхні рота, перелом щелепи. На момент ДТП мотоцикліст перебував у стані алкогольного сп'яніння.

terebovdtp6
terebovdtp6

Двоє людей потрапило до лікарні і на Лановеччині. На автодорозі біля села Осники зіткнулися автомобіль ВАЗ 21063 та мотоцикл LIFAN. Травми отримали водій та пасажир двоколісника. Їх обох доправили в реанімаційне відділення.

terebovdtp4
terebovdtp4

Працівники поліції вкотре наголошують не нехтувати правилами дорожнього руху: не перевищувати швидкість, не здійснювати обгін в заборонених місцях і ніколи не сідати за кермо на підпитку.

Подумайте, які трагічні наслідки може мати цей вибір для вас та інших учасників дорожнього руху! Кожен має змогу вплинути на ситуацію на дорозі і не допустити, щоб родич чи знайомий у стані, навіть легкого, сп’яніння сів за кермо! Попри все, безпека на дорогах залежить найперше від самих водії.

Пішоходам не треба покладатися на водія та на його знання правил дорожнього руху. Потрібно враховувати багато факторів, серед яких і погодні умови, і стан технічного оснащення транспортного засобу. Тож, не ризикуйте та не переходьте вулиці у невстановлених для цього місцях.

Пам'ятайте! Життя безцінне — бережіть його!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео