Дарія Шевченко

«Найскладніше - почати діяти, все інше залежить тільки від наполегливості»,- кандидат у депутати розповів, чому вирішив йти у політику

77840764-51C1-46B6-A188-4ADCBAAD110F

Тернопільський підприємець та телеведучий Сергій Головайчук балотується на посаду депутата у міську раду від партії «За майбутнє». Найбільше пишається тим, разом з товаришем створили першу консалтингову компанію у сфері громадського харчування в Тернополі, яка займає одну з головних позицій в Україні.

Він 5 років працював журналістом, писав статті на теми про здорову їжу. У 2020 році на телеканалі «Тернопіль 1» створив авторську кулінарну програму, телеведучим якої є і досі. Завдяки проведеним ним майстер-класів, сотні українців отримали робочі місця. Він є бізнес-консультантом українських підприємців та допомагає їм розвивати власну справу.

Вирішив йти у політику, оскільки не може стояти осторонь проблем, які є у рідному місті. Каже, що з командою «За майбутнє» зможуть вплинути на розвиток Тернополя та покращення життя у ньому.

Нещодавно Сергій Головайчук спромігся організувати понад сотню сусідів, аби домогтись проведення ремонту на прибудинковій території. Хоч цей процес був тривалим, та все ж вдалось отримати бажаний результат. Тому Сергій Головайчук впевнений, що найскладніше - це почати діяти, а далі все залежить від наполегливості людини.

У дитинстві займався спортом, який привив йому бойових дух та витримку. Саме такі якості намагається виховувати і у своїх синів: Максима та Марка. Молодший хоче наслідувати батька та також бути відомим кулінаром, а старший професійно займається футболом.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео