Віра Олександрович

Побачило світ унікальне видання, присвячене Тернополю (фото)

Книга

Унікальне видання під назвою «Поштівки давнього Тернополя» нещодавно побачило світ, завдяки краєзнавцю Тарасу Циклиняку.

Нагадаємо, йдеться про том №9 із серії книг «Дитинство Тернополя». Передували цьому виданню: «Пацани повоєнних років», «Про людей і людисьок», «Махабунда» та інші.

Основне
Основне

Про новинку Тарас Циклиняк написав на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» (цитуємо): «Забрав 400 кг книг! Запрошую усіх на міні-презентацію. Уклінно прошу тих, хто забронював книгу прийти у неділю і забрати її самостійно, бо розносити кожному надзвичайно важко...».

Книга2
Книга2

Представлення видання його укладачем відбудеться у неділю, 27 вересня, початок – 13.00. Гостей чекатимуть на вул. Листопадовій, 9 (трішки нижче міської ради), 2-й поверх (вхід з правої сторони).

Книга3
Книга3

Що цікаво, наклад книги – лише 300 шт. Ціна одного примірника - 300 грн. Виручені від продажу книги кошти вкладуть у друк останнього видання із популярної серії «Дитинство Ірусі Саїк» та на #Меморіальна_дошка_Ірина_Максимів. Нагадаємо, автором бронзової таблиці на будинку знаної тернополянки буде художник Дмитро Мулярчук.

Книга4
Книга4

Книга5
Книга5

Книга6
Книга6

Фото зі сторінки Тарас Циклиняк

Вибір читачів за тиждень

Відео