Андрій Біндас: «Нас об’єднує те, що ми хочемо змін для нас, для дітей, для наших громад»

119037959_161333728932919_6505190349288311065_n

Андрій Біндас – кандидат на посаду міського голови Кременця понад два роки провів у зоні АТО, нині має овечу ферму, займається вирощенням коней, надає підтримку і створює соціальні проєкти для ветеранів АТО та уже має досвід роботи в органах місцевого самоврядування.

Ветеран АТО Андрій Біндас балотується на посаду міського голови Кременця. Він поважає, підтримує своїх побратимів, береже пам'ять про загиблих, допомагає в організації прощ до каплиці-пантеону Героїв АТО в Лішні. А нині разом із іншими волонтерами розпочинає проєкт будівництва реабілітаційного центру для ветеранів АТО.

- Попри біль втрат треба дивитися у майбутнє, треба думати за майбутнє, треба жити заради майбутнього. У когось залишилися діти, у когось - онуки... Не маємо права забути про подвиг наших Героїв, - наголошує Андрій Біднас.

Чоловік вже має досвід роботи в органах місцевого самоврядування, адже з 2003-го до 2008-го працював у Кременецькій міській раді: був секретарем виконкому, керуючим справами, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів. Окрім того, нині Андрій має власну овечу ферму, то ж добре знає як вести та розвивати господарство.

Чоловік наголошує, що Кременець це історично багато місто, яке потрібно розвивати.

- Наш древній Кременець має багату історичну спадщину і заслуговує на майбутнє. Місто знаходиться серед мальовничої природи, в оточенні гір, тому треба розвивати туризм. У нас велика мережа готелів, ресторанів, але погані дороги. Підприємці роблять крок для популяризації краю, а влада, на жаль, ні. Лише конструктивний діалог і співпраця влади з громадою дадуть результат, — переконаний Андрій.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео