Оксана Бучко

Із одеського будівельника перетворився на тернопільського агронома представник політичної сили «За майбутнє»

120220331_166694191730206_7109789357360193956_o

Сім фактів про своє життя розповідає кандидат у депутати до Тернопільської обласної ради Володимир Богданов у проекті «Люди майбутнього». Він на сьогодні працює директором ДП№ 2 ПП «Скалатхлібпромбуд» і начальником виробничого відділу ТОВ «Агро-Млин». Кандидат пройшов шлях від одеського будівельника до тернопільського агронома. А усе – завдяки коханню, зізнається він.

Тож один із головних фактів – наступний.

Із одеського будівельника перетворився на тернопільського агронома, а все завдяки коханню, зізнається кандидат. Тоді ще майбутня дружина Володимира Богданова навчалася разом з ним в Одесі в економічному університеті. Як пригадує він, молоді люди закохалися, одружилися і дівчина «переманила» його до Скалата. Уже 11 років кандидат живе на Тернопільщині та вважає її рідною. Перше, що здивувало і приємно вразило після приїзду сюди – неймовірні мальовничі краєвиди, величезна кількість зелені. Тернопільщині також пощастило мати унікальні печери, які відомі у всьому світі; а ще багаті повноводні річки, водоспади та каньйони, старовинні замки, – таке багатство є не у всіх регіонах і хочеться, аби усе це відповідно цінувалося.

Інші факти з життя Володимира Богданова:

1.Народився у місті Болград Одеської області. Після закінчення школи вступив до Одеської державної академії будівництва та архітектури, яку закінчив з червоним дипломом. Ще на п’ятому курсі, відмітивши його успіхи в навчанні, Володимира запросили на роботу в місцеву будівельну фірму, де він пропрацював чотири роки. 

– Починав роботу простим майстром, а згодом став виконробом, у підпорядкуванні якого було чимало робітників. Для мене як для молодого фахівця це був колосальний досвід! — пригадує чоловік.  

2.Має другу вищу освіту – закінчив Одеський національний економічний університет, здобувши сучасну економічну освіту.

3.Українську мову вивчив уже на Тернопіллі. До того, живучи у російськомовному регіоні, говорив російською. Зізнається чесно, були побоювання, чи добре сприймуть на Західній Україні, але всі поставилися дуже приязно і з розумінням. А завдяки підтримці рідних і друзів, яких тут знайшов Володимир, українську вдалось освоїти швидко і без проблем!

4.Сьогодні є директором ДП№ 2 ПП «Скалатхлібпромбуд» та начальником виробничого відділу ТОВ «Агро-Млин».

– Попри те, що працюю в аграрному секторі, мої навики будівельника та економіста тут дуже пригодилися, – зазначає пан Володимир. – Агробізнес – це сфера різноманітна,  багатогранна і дотична до дуже багатьох галузей. Це робота, яка вчить працювати в команді. 

5.Дотримується здорового способу життя, упродовж багатьох років займається важкою атлетикою та є віце-президентом федерації важкої атлетики у Підволочиському районі.

6.Разом із дружиною виховує двоє дітей: 10-річну доньку Дарину  та 8-річного сина Олексія.

– Щодня, яким би зайнятим не був, знаходжу час для рідних. Сім’я для мене – це основа основ!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео