Володимир Чугаєвський знає, аби щось змінити, потрібно докласти зусиль

120159793_166398528426439_4892453500034441062_o

Володимир Чугаєвський – уродженець Борщева, нині балотується на посаду міського голови рідного міста. 46-річний управлінець уже має досвід в органах місцевого самоврядування. Після Революції Гідності чоловік працював заступником Борщівського міського голови з питань житлово-комунальної галузі, нині — секретар міськради.

Впродовж Майдану та років АТО Володимир допомагав і надавав підтримку бійцям та їхнім сім’ям.

- Разом із борщів’янами їздили до Києва підтримувати мітингувальників, возили допомогу військовим на Схід, уся волонтерська родина працювала віддано. Але вважаю себе у цій діяльності лише посередником, адже допомогу надавали небайдужі краяни. Серед наших волонтерів — люди різного віку, різних професій, але нас об’єднала спільна мета — захист України. Донині намагаємося допомагати військовим, організовуємо акцію «Подаруй солдату прапор». Для наших захисників шиємо стяги, діти пишуть листи, передаємо на фронт. На Донбасі від початку війни воювало кілька сотень мешканців Борщівщини, — розповідає Володимир Чугаєвський.

Володимир як кандидат на посаду міського голови з досвідом управлінця добре знає, як розвинути Борщівський край та наповнити місцеві бюджети.

- Борщівщина — аграрний край, тому пріоритетом є відкриття переробних підприємств, щоб у нас залишалася додана вартість. Наразі на території нашої громади не працює жодне переробне підприємство. Борщів’яни купують продукцію у чужих виробників, наповнюють бюджети інших громад, тож нам потрібні системні дії на шляху до розвитку краю. Популізм — це не наш метод, адже майбутнє залежить від того, що ми робимо, а не від того, про що ми говоримо, - наголошує Володимир.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео