Команда Івана Чайківського «ЗА МАЙБУТНЄ» висунула на посаду голови Борщівської ОТГ Володимира Чугаєвського

120159793_166398528426439_4892453500034441062_o

18 вересня Тернопільська обласна організація політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ» провела загальні збори. Під час яких затвердили списки кандидатів на місцеві вибори 25 жовтня 2020 року.

Загалом на Тернопільщині від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» у місцеві ради усіх рівнів та на посади міських голів та голів територіальних громад затверджено понад тисячу кандидатів. 17 із них – кандидати на посади голів ОТГ. Володимир Чугаєвський – кандидат на посаду голови Борщівської міської об’єднаної територіальної громади.

Волонтер та управлінець Володимир Чугаєвський заслужив довіру краян в час Майдану та за роки війни на Донбасі, адже активно допомагав військовим і їхнім сім`ям. Після Революції Гідності розпочав діяльність в органах місцевого самоврядування, працював заступником Борщівського міського голови з питань житлово-комунальної галузі. Нині — секретар міськради.

Володимир Чугаєвський добре знає потреби громади. Каже, потрібно по-господарськи формувати бюджет, думати, як раціонально використати кошти на нагальні потреби. Оскільки Борщівщина — аграрний край, тому вважає пріоритетом відкриття переробних підприємств, щоб додана вартість залишалася в громаді. Для розвитку краю, каже, потрібні системні дії. «Популізм — це не наш метод, адже майбутнє залежить від того, що ми робимо, а не від того, про що ми говоримо», – переконаний.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео