Чому старі політики поливають брудом Чайківського?

0c11fd68658ac876fa63cc4af72925be

Ця місцева виборча кампанія на Тернопільщині має особливість. Вперше за 20 років в області з'явилася команда з місцевих господарів, яка здатна поборотися за перемогу з партіями, які представляють загальнонаціональні політичні бренди. 

Йдеться про команду Івана Чайківського, що який очолює виборчий список  партії «За майбутнє».

Старі політикани бояться втратити владу

У 2019 році засновник аграрної кампанії  «Агропродсервіс» впевнено переміг конкурентів на виборах до Верховної Ради у Зборівському виборчому окрузі. На цих виборах Іван Чайківський має шанси перемогти на виборах в масштабах всієї Тернопільської області. Опитування авторитетної всеукраїнської соціологічної служби «Рейтинг» показують, що команда Чайківського серед лідерів місцевих  виборів на Тернопільщині.

Зрозуміло, що така перспектива плутає карти тим гравцям, які вважають обласну політику своєю вотчиною. За роки Порошенка вони звикли сидіти на бюджетних потоках. Прикриваючись дешевим патріотизмом та гучною риторикою легше людям вдавати свою корисність. Практично нічого не змінилося і за рік правління Зеленського, бо влада на Тернопільщині продовжує бути під контролем людей Порошенка.

Тому зараз енергія цих команд, які не здатні запропонувати людям нічого нового, крім осучаснених старих гасел, спрямована на особу, яка здатна відібрати у них насиджені місця. Заради влади ці люди здатні на все.

Наприклад, на Івана Чайківського та його команду пробують вилити політичний бруд. Висмикуються з контексту і препаруються під певним політичним соусом різні сторінки біографії політика та його соратників.

Б'ють по лідеру, щоб знову «обманути» виборців

Все це робиться з однією метою змусити людей віддати голоси за старі політичні проекти, які  роками демонструють нікчемність у вирішенні елементарних проблем людей, а область залишається серед аутсайдерів економічного розвитку, змушуючи земляків їхати на заробітки пошуках кращого майбутнього у чужих країнах.

Власне, на минулих президентських виборах патріотична Тернопільщина дала оцінку цим горе-політикам, проголосувавши не «за», а проти їхнього кандидата. Однак ситуація в країні, кволість команди нового Президента і його помилки можуть викинути з політичного забуття й цю команду. Хоча, відверто кажучи, їм до виборців нема з чим йти, крім старих гасел та невиконаних обіцянок.

Сповідаємося, що мудрі тернополяни відрізнять, де брехня, а де правда. Настав час відмовитися від політичних баламутів. Час господарювати і ставати господарями на рідній землі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео