Дарія Шевченко

«Пробувала відмити сліди крові»: жительку Гусятинщини підозрюють у вбивстві матері (відео)

DSCN4551

У неділю, 4 жовтня, медики Гусятинського району констатували смерть 75-річної жительки села Жабинці. Попередня причина – чисельні травми обличчя та голови. Донька загиблої розповіла, що матір впала, внаслідок чого і отримала важкі ушкодження. Проте підозру щодо правдивості слів викликали сліди крові, які намагались змити.

На місце події викликали поліцейських, які з’ясували, що у той день донька святкувала свій ювілей. Коли гості почали збиратись додому, старенька вийшла з кімнати, щоб попрощатись з ними, проте 50-річна жінка заштовхала її назад до помешкання і наказала не виходити. Пенсіонерка була невдоволена поведінкою нетверезої доньки та замахнулась на нею палицею, на яку опиралась. В той момент родичка вихопила предмет злочину і побила матір. Внаслідок травм остання померла, повідомили у поліції.

– У тому, що саме вона заподіяла смерть рідній людині, 50-річна зловмисниця не хотіла зізнаватися, – розповів заступник начальника-начальник слідчого відділення Гусятинського відділення поліції Олександр Янцевич. – За її версією – мати впала, вдарилася і від цього померла. Донька навіть пробувала відмити сліди крові, проте була нетвереза і робила це незграбно.

DSCN4565
DSCN4565

Правоохоронці зібрали докази причетності зловмисниці до вбивства. Їй оголошено підозру за частиною 2 статті 121 ККУ умисне тяжке тілесне ушкодження,  що спричинило смерть потерпілої. Вирішується питання про обрання підозрюваній міри запобіжного заходу.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео