Оксана Бучко

Представник команди «За майбутнє» вважає професію хлібороба не спеціальністю, а станом душі

120530406_170998701299755_2750416299027388386_o

Іван Карачка з Бучача працює директором ПАП «Агропродсервіс». Він пишається своєю професією хлібороба. Уміння працювати на результат хоче втілити у політиці. Іван Карачка на цьогорічних виборах балотується кандидатом у депутати в Тернопільську обласну раду від політичної сили «За майбутнє».

Сім фактів про Івана Карачку  публікує група «Тернопільщина За майбутнє»:

  1. Заслужений працівник сільського господарства України, директор ПАП «Агропродсервіс», для якого професія хлібороба - не спеціальність, а покликання душі й серця.
  2. Народився в с. Осівці Бучацького району 6 серпня 1970 року. Батько, Володимир Тимофійович, працював водієм у місцевому колгоспі, мама – Марія Михайлівна – бухгалтером-касиром. Після закінчення школи здобув фах бухгалтера в Копичинецькому сільськогосподарському технікумі. Згодом освоїв фах економіста в Тернопільській академії народного господарства.
  3. Працював бухгалтером у місцевому колгоспі, ревізором-інспектором у Бучацькому фінансовому управлінні. У 1993-му 23-річний Іван Карачка став наймолодшим сільським головою на Тернопільщині. Мандат довіри отримав від мешканців рідних Осівців.
  4. Стояв у витоків створення управління державного казначейства в Бучацькому районі, тривалий час був його керівником. Очолював Бучацьку філію банку «Аваль». Працював фінансовим і виконавчим директором ТзОВ «Бучачагрохлібпром». З 2018 року - директор потужного багатогалузевого господарства ПАП «Агропродсервіс».

5.Як депутат Бучацької районної ради чотирьох скликань та голова бюджетної комісії сповідував основний принцип: служити чесно людям, які його обрали. Належить до когорти людей, які свої ідеї зважують і прораховують.

- Я - економіст, фінансист, тому сім разів відміряю, щоби один раз відрізати. А ще хочу, щоб усе добре було сьогодні, тому завжди працюю самовіддано, на совість і на результат, - наголошує Іван Володимирович.

6.Пишається тим, що він - хлібороб. Отримує велике моральне задоволення, коли бачить плоди своєї праці, яка приносить користь людям. Мріє, щоб Україна стала сильною державою, якій би заздрив увесь світ. Щоб українці жили і працювали на своїй, Богом даній землі.

7.Його міцна опора й підтримка - дружина Ольга, яка працює у фінансовому управлінні Бучацької РДА. Його гордість - дочка Оксана і син Володимир. Щира потіха - онуки Матвій і Тадей. Із дитинства залюблений у пісню. Грає у волейбол. Разом з однодумцями зорганізували в Бучачі ветеранську команду волейболістів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео