Оксана Бучко

У команді «За майбутнє» – молода лікарка, яка вболіває за стан медицини на Тернопільщині

120468115_170351301364495_4817581511934467741_o

У команді «За майбутнє» є молода лікарка Мар’яна Пельо із Золотників, яка щиро вболіває за стан медицини на Тернопільщині. Вона хоче змінювати цю сферу під час своєї політичної діяльності. Іде на цьогорічні вибори кандидаткою у депутати Тернопільської обласної ради.

Своїм хобі Мар’яна вважає вивчення наукових досліджень медицини. А найбільшою цінністю – чоловіка і сина, з якими намагається проводити кожну хвилину вільного часу.

Сім фактів про Мар’яну Пельо публікує група «Тернопільщина За майбутнє»:

1. Народилася 18 січня 1992 року в селі Золотники на Теребовлянщині.

2. Ще навчаючись у другому класі, вирішила піти слідами своєї мами, яка працювала медиком. Тож після закінчення з відзнакою Золотниківської ЗОШ І-ІІІ ст. вступила на медичний факультет Тернопільського державного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського.

3. У 2017 році з відзнакою закінчила навчання на інтернатурі та магістратурі за спеціальністю загальна практика – сімейна медицина і вступила на клінічну ординатуру, де продовжує навчання й нині.

4. Найбільша її цінність – сім’я.

– Чоловік Василь та синочок Дем’янчик – моя опора та підтримка у будь-яких життєвих ситуаціях, – зізнається Мар’яна. – Тому вільний час стараємося проводити разом, цінуємо кожну хвилинку.

5. Її хобі – медицина. Понад усе любить читати публікації в наукових журналах.

6. Сама також займається науковою діяльністю: пише тези та статті з кардіології, бере активну участь у медичних конференціях і форумах.

7. – Проаналізувавши ситуацію в Україні, зрозуміла, що найбільш перспективною і близькою до моїх поглядів є новостворена партія «За майбутнє», яка наполегливо відстоює свої переконання і перемагає! – каже Мар’яна Пельо. – «За майбутнє» – це справді політична сила господарів своєї землі, що об’єднала і підприємців, і лікарів, і аграріїв, і вчителів. Усіх тих, кому не байдуже майбутнє України. А ще мені імпонує те, що до партії «За майбутнє» долучилося багато молодих людей – моїх однодумців.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео