Дарія Шевченко

Впродовж кількох днів тернопільські нацгвардійці виявляли у громадян заборонені речовини

3-1-9

У Тернополі дедалі частіше виявляють осіб, які мають при собі наркотичні речовини. Не стали винятком і 14, 15 та 17 жовтня. У День захисника України у парку Топільче гвардійці 2 батальйону 2 Галицької бригади помітили підозрілого чоловіка, який привернув увагу правоохоронці своєю дивною поведінкою.

При поверхневому огляді у громадянина виявили п’ятигривневу купюру, в якій знаходилась суха подрібнена речовина рослинного походження, яка була схожа на канабіс. Приблизна вага склала 4 грами, повідомляє пресофіцер Національної гвардії України.

15-жовтня ще дві особи, які мали при собі, ймовірно, наркотичні речовини, потрапили до рук гвардійців. В одного чоловіка виявили речовину, схожу на марихуану, вагою 3 грами, а в іншого – згорток з кристалічною речовиною, яка нагадувала амфетамін.

У парку Топільче увагу правоохоронців під час чергового патрулювання 17 жовтня привернули двоє осіб, які помітно нервували при появі гвардійців. При поверхневому огляду у них були виявлені згортки з невідомою речовиною жовтого кольору та лампи розжарювання із відсутнім цоколем. Загальна вага речовини склала 2 грами.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео