На новозбудованому надземному переході можна буде скористатись ліфтами (фотофакт)

5

Будівництво нового надземного переходу на вулиці 15 квітня уже завершено, наразі проводиться облаштування ліфтових шахт та пробні запуски ліфтів, а також ведуться роботи із благоустрою, аби якнайшвидше тернополяни могли безпечно переходити цю ділянку автошляху.

Зведення нового мосту проводить будівельна компанія «Креатор-Буд» за власні кошти на виконання інвестиційної угоди з Тернопільською міською радою, повідомляють у міській раді.

Наразі значна частина робіт виконана. За словами компанії, тут вже змонтовано підйомні механізми ліфтів, встановлено ліфтові кабіни, проведено роботи з монтажу перил огорожі та сходових маршів, а наразі – розпочато обшивку ліфтових шахт, проводяться пробні запуски ліфтів, триває влаштування електромереж освітлення та виконуються роботи з благоустрою території.

1
1

2
2

3
3

4
4

До слова, новий надземний пішохідний перехід має протяжність 60 метрів та дасть можливість тернополянам та відвідувачам міста безпечно переходити проїзну частину вулиці 15 квітня.  У той час ліфти облаштовують для комфортного пересування людей з інвалідністю, матерів з колясками та велосипедистів.

Фото ТМР

Вибір читачів за тиждень

Відео