Зробити добру справу тернополяни можуть просто побігавши

unnamed (2)(1)

Благодійний забіг «Подаруй світло» організують у Тернополі, аби найшвидше відкрити інклюзивний дитячий майданчик, який розташовується на території благодійного фонду «Карітас».

Облаштовувати територію для діток розпочали ще у березні, більшу частину робіт вже зроблено. Проте, аби відкрити майданчик, потрібні додаткові кошти. Учасниками забігу можуть стати усі охочі з різних міст України і навіть країн світу. Для цього навіть не потрібно приїжджати в Тернопіль, необхідно просто заповнити анкету, переказати благодійний внесок у сумі 250 грн, 8 листопада пробігти будь-яку дистанцію у своєму місті чи селі та опублікувати фото у соціальних мережах із відповідним хештегом #подаруйсвітло. А ті, хто з Тернополя, можуть прийти на набережну ставу, аби зробити груповий старт.

- Все дуже просто: реєструєшся ТУТ. Робиш благодійний внесок - 4149 6293 8245 9774 Кічула Сергій, біжиш де хочеш і скільки забажаєш - вікових, дистанційних обмежень немає - це може бути і прогулянка з сім'єю в парку, і змагання, залишаєш в соцмережах допис із хештегом #подаруйсвітло. ВСІ КОШТИ йдуть на завершення будівництва інклюзивного майданчика в місті Тернопіль, медальки на номерки отримаємо завдяки партнерам та меценатам, - розповідає Сергій Кічула.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео