Правоохоронці попереджають: порушив правила карантину – неси відповідальність

person-holding-covid-sign-3951600-1024x682

З понеділка, 2 листопада, на Тернопільщині почало діяти нове епідемічне зонування. За три дні поліцейські склали 120 адмінпротоколів за порушення обмежувальних заходів. 

Тернопіль та Борщівський район вийшли з «червоної» зони карантину та перейшли до «помаранчевої». Натомість два райони області потрапили з «помаранчевої» до «червоної» зони. Це – Гусятинський та Шумський райони.

У «червоній» зоні й надалі залишаються міста Бережани, Кременець та Чортків, райони - Заліщицький, Козівський, Монастириський, Підволочиський, Підгаєцький і Тернопільський.

Нагадаємо, в «червоній» зоні заборонено відвідування розважальних закладів, кафе і ресторанів після 20 години, а в громадському транспорті мають перевозити пасажирів лише на сидячих місцях і в масках.

У «помаранчевій» зоні заборонена планова госпіталізація, проведення масових заходів більш ніж для 20-ти людей, робота кафе і ресторанів після 22-ї години.

Правоохоронці продовжують проводити профілактичну роботу, а у разі виявлення фактів порушень карантину – притягуватимуть до адміністративної відповідальності. За порушення вимог ст. 44-3 КУпАП передбачено накладення штрафу на громадян – від 17 до 34 тис. грн, на посадових осіб – від 34 до 170 тис. грн.

Вибір читачів за тиждень

Відео