Оксана Бучко

Тернополяни можуть підтримати проєкт відновлення аварійних сходів

120563119_320282875937515_2503700677325826648_n

На Новому світі у Тернополі мешканці 6-ти будинків дорогою до громадського транспорту проходять перешкоду – аварійні сходи. Аби відновити їх, подали проєкт на Громадський бюджет-2021. Тож тернополяни можуть підтримати його, проголосувавши на сайті міськради.

Сходи, якими користуються мешканці щонайменше 6-ти багатоповерхових будинків вже роками потребують термінового ремонту через свій аварійний стан, йдеться в описі проєкту. – Плануємо повністю демонтувати існуючі сходи, забетоновувати надійну основу, встановити нові, більш ширші сходові марші з площадками, пандусом та металевими поручнями, а також провести освітлення даної ділянки.

Як зауважують мешканці сусідніх будинків, були випадки травмування на цих сходах.

Спускаюся ними, ідучи на роботу, каже мешканка Аліна Дзюба. – Певний шматок важко назвати сходами. Одного разу я впала під час такої ходьби і дещо пошкодила хребет. Оминути їх неможливо, бо цей шлях веде до громадського транспорту на роботу та до відпочинку на «Циганці».

Нагадаємо, віддати свій голос за проєкт Громадського бюджету можна до понеділка, 9 листопада. Цьогоріч у голосуванні беруть участь 84 проекти (46 малих та 38 великих). Про правила голосування «Терен» писав ТУТ.

Фото, відео з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео