Тернополянам на замітку: дієві способи отримати омріяну фігуру без шкоди для здоров’я

life

Вирішили позбутися зайвих кілограмів – не піддавайте стресу свій організм!

Чимало жінок досі продовжують експерименти над собою за допомогою суворих обмежень. Насправді, аби досягнути бажаної цифри на терезах, можна просто слідувати дієвим та комфортним методам, у нашому випадку – це вісім жіночих хитрощів, що допоможуть скинути вагу поступово та без особливих зусиль.

- Не змінюйте радикально всі свої звички. Важливо не братися розпочинати все змінювати з понеділка, адже часто ми вирішуємо кардинально виключити певні продукти, розпочати інтенсивні тренування або, що гірше, приходимо до радикальних методів – приймаємо жироспалювачі та різноманітні чаї. В результаті, в кінці понеділка ми повертаємося до звичних для нас дій – переїдання. Аби до цього не доходило, важливо поставити собі маленьку ціль та розбити її на ще менші, таким чином без стресу для організму розпочнеться процес зниження ваги.

- Заведіть собі харчовий щоденник. Він може стати чудовим інструментом, який допоможе вам реально подивитись на ситуацію чи ретельно стежити за харчуванням.

- Здайте базові аналізи. Часто це те, чим більшість нехтує. В наслідок цього, обмежуючи себе в певних продуктах, люди ще більше збільшують дефіцит вітамінів і мінералів в організмі. Перш, ніж почати зміни, обов’язково дізнайтесь в якому стані знаходиться ваш організм.

- Сплануйте індивідуальний режим дня. Важливо, щоб у вас було від 3 до 5 прийомів їжі, перший з яких - ранній.

- Пийте воду. Для кожного норма розраховується індивідуально, але не знаючи її, можна вживати впродовж дня бодай 1.5 літри води.

- Пам’ятайте про здоровий сон. Без якісного і тривалого сну не буде якісного зменшення ваги. Важливо лягати спати до 23.00 і спати не менше 7.5 годин.

- Слідкуйте за тим, чи ви голодні. Часто ми їмо не тому що голодні, а тому що відчуваємо певні емоції. Важливо позбуватися такої звички. Вчіться відчувати своє тіло та свій організм.

- Частіше гуляйте на свіжому повітрі.

Такі поради допоможуть вам комплексно підійти до розумного зменшення ваги тіла. Любіть себе і дбайте про власне самопочуття та залишайтеся здоровими!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео