У Тернополі допомагають людям, які перебувають у скруті

1

Сьогодні, 15 листопада, в Україні – День бідного. Із цієї нагоди у Тернополі триває безстрокова благодійна акція «Нагодуй голодного». Започаткував ініціативу Глава Української Греко-Католицької Церкви Святослав Шевчук.

Як зазначають у БФ «Карітас Тернопіль» мета акції  - допомогти людям, які перебувають у скруті, продуктами харчування. При фонді діє благодійна їдальня. Тож відвідувачі їдальні отримали продуктові набори: олію, крупи, макарони, овочі, консерви тощо. Загальна вартість набору - в межах 300 грн. У нашому місці акцію реалізовують представники Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії УГКЦ та БФ «Карітас-Тернопіль».

- Ми завжди повинні допомагати один одному, ділитись один з одним, підтримувати один одного, молитись один за одного, бо в такий спосіб впускаємо в своє серце Ісуса Христа.  Своїми добрими справами й помислами ми прославляємо Його, допомагаючи бідним і вбогим виявляємо свою найщирішу любов до Нього, - зазначив владика Теодор, благословивши продукти.

Благодійна акція «Нагодуй бідного» - безстрокова. Долучитись до неї може кожен охочий. Продукти харчування можна приносити у благодійну їдальню «Карітасу» (вул. Замонастириська,1) або ж на парафії.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео