Орест Сарматський

Мешканці Тернопільщини долучаться до створення банку екзаменаційних питань з ПДР

123651517_1958569880951412_5597286452691306808_o (Copy)

Сервісні центри МВС пропонують усім охочим  узяти участь у вдосконаленні екзаменаційних питань. Для цього створений спеціальний, повністю прозорий та відкритий «Банк екзаменаційних питань з правил дорожнього руху».

- Така практика широко розповсюджена в європейських країнах, але в нашій країні у сфері надання державних послуг ця ідея інноваційна. Тепер будь-який профільний фахівець або  небайдужий громадянин може надати свої пропозиції до екзаменаційних питань з підготовки та перепідготовки водіїв транспортних засобів, - розповів кореспонденту «Терену» головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС України в Тернопільській області Василь Барановський

- Для цього особі необхідно ознайомитися з нашою онлайн-формою та викласти в ній свої пропозиції, надавши згоду на їх використання. Вони мають бути оформлені у вигляді тексту з варіантами відповідей та зазначенням правильної відповіді, за необхідності до них долучаються ілюстрація або відео. Також надається обґрунтування правильної відповіді у вигляді посилання на конкретні пункти (статті) нормативних документів, - додав Василь Барановський.

За його словами, пропозиції можна надавати до питань за такими напрямками:

* Правила дорожнього руху;

* будова та експлуатація транспортних засобів;

* основи безпечного водіння;

* основи права в області дорожнього руху;

* надання першої медичної допомоги.

Отримані пропозиції систематизують і винесуть на розгляд комісії, яка після обговорень прийматиме рішення щодо їх врахування або відхилення.

Потім усім особам, які заповнили форму, надішлють повідомлення на електронну пошту з результатами про погодження або відхилення наданих пропозицій.

Отримати додаткову інформацію та консультацію можна у регіональному сервісному центрі МВС України в Тернопільській області або за номером контакт-центру: (044) 290–19–88  Головного сервісного центру МВСУ.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео