Орест Сарматський

Міжнародну премію у грудні передадуть до Тернополя (фото)

Заставка77

Престижну міжнародну нагороду European Property Awards 2020 здобув ТРЦ «Подоляни».

Як повідомляє Urbanexperts, проект «Podolyany Mall», який поєднує вже діючий торгово-розважальний комплекс «Подоляни» та об’єкт другої черги здобув перемогу в номінації «Leisure Development/Розважальний центр». Віртуальна церемонія нагородження Міжнародного конкурсу European Property Awards 2020 відбудеться 11 грудня 2020 року в онлайн-форматі.

– Нам дуже приємно, що наш проект  став переможцем престижної міжнародної премії, вдвічі приємніше отримувати такого рівня визнання до дня народження компанії, адже в грудні нам виповнюється  13 років. – каже Тетяна Чубак, директорка з розвитку ТРЦ Подоляни.

01_V_3 (Copy)
01_V_3 (Copy)

– Це висока нагорода  і водночас стимул розвиватися і рости далі. Вдячні нашим партнерам NAI Ukraine за допомогу в розробці та реалізації проєкту «Podolyany Mall». Це є спільна нагорода наша і консалтингової компанії NAI Ukraine .

-Ми дуже цінуємо нашу роботу та завжди докладаємо максимум зусиль для задоволення потреб наших партнерів та клієнтів. Подоляни – це дійсно висококласний проект:  команда архітекторів Urban Experts у колаборації із британським архітектурним бюро Leslie Jones Architecture розробили сучасний дизайн, що має на меті посилити основні функції комерційного об’єкту, - коментує Віталій Бойко, представник CEO NAI Ukraine/Urban Experts.

03_V_3 (Copy)
03_V_3 (Copy)

Довідково.

European Property Awards складається із незалежної комісії у складі понад 80 галузевих експертів. Суддівство фокусується на дизайні, якості, сервісі, інноваціях, оригінальності та прихильності сталого розвитку.

* Журі очолюють лорд Кейтнесс, лорд Бест і лорд Уеверлі, члени Палати лордів в парламенті Великобританії.

* European Property Awards – одна із найбільш престижних і широко визнаних нагород у всіх регіонах.

* Оголошення переможців Європейської премії відбудеться 11 грудня 2020 року.

* Премія проводиться вже 27 років і охоплює майже 50 різних категорій житлової та комерційної нерухомості. Регіональні заходи проводяться в Європі, Африці, Канаді, Центральній і Південній Америках, США, Великобританії та Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео