Орест Сарматський

Під Тернополем буде те, що вже є у рідному селі Дмитра Фірташа 

заставка55 (Copy)

Невдовзі поблизу обласного центру розпочнуть будівництво «Центру активних видів спорту» із критим спортивним комплексом, футбольним полем зі штучною травою та двома меншими спортивними майданчиками. До речі, свого часу подібне футбольне поле на Тернопільщині облаштував у своєму рідному селі Синькові Заліщицького району Дмитро Фірташ.

Так ось, як вже повідомляв «Терен», два роки тому конкурсна комісія з відбору проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, за програмою регіонального розвитку відібрала проєкт «Центр активних видів спорту» із розташуванням у селі Великі Гаї.

І лише тепер, як повідомляє Великогаївська сільська рада, тут оголошено тендер на  будівництво згаданого Центру.

3_10 (Copy)
3_10 (Copy)

Під час зустрічі із керівництвом громади проектувальники показали своє бачення реалізації проекту та обговорили можливі терміни його виконання.

Будівництво триватиме у три черги, перша з яких може розпочатися уже найближчим часом. Вартість робіт – понад 16 млн грн, з яких майже 12 млн грн – державні кошти. Для проєкту у Великих Гаях передбачено виділити 5 гектарів землі.

IMG_4141 (Copy)
IMG_4141 (Copy)

IMG_4155 (Copy)
IMG_4155 (Copy)

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео