Орест Сарматський

На Тернопільщині назвали фінансово здорове місто

perezentatsiya-rezultativ-reytingu-2020

Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД, Україна) та Інститут економічних і соціальних реформ (INEKO, Словаччина) презентували оновлений рейтинг фінансового здоров’я найбільших міст та областей України за 2019 рік.

Як повідомляє пресслужба Терноіпльської міської ради, згідно із оприлюдненими результатами дослідження, Тернопіль увійшов у ТОП-5 рейтингу, посівши четверте місце.

Проєкт «Фінансове здоров’я державних підприємств та місцевих державних органів влади в Україні» спрямований на підвищення ефективності органів місцевого самоврядування, громадянського суспільства та державного управління у сфері створення та нагляду за регіональною політикою, менеджменту державними підприємствами, моніторингу бюджетів та відкритості місцевої влади.

Такий захід проводиться в рамках ініціативи «Зміцнення демократичної стійкості ключових державних інституцій в Україні», яка здійснюється Міжнародним центром перспективних досліджень (МЦПД) у партнерстві з Інститутом економічних та соціальних реформ в Словаччині (INEKO).

Ініціатива фінансово підтримується за програмою Посольства США в Україні (U.S. Embassy in Ukraine).

Додамо, нещодавно Тернопіль увійшов у п’ятірку міст з найбільш сприятливим бізнес-кліматом та ефективним економічним врядуванням.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео