Віра Олександрович

Тернопіль: Сервісний центр управління Пенсійного фонду - переїхав (фоторепортаж)

Вхід

Сервісний центр обласного управління Пенсійного фонду України відтепер у Тернополі працюватиме за новою адресою: вул. Лисенка, 1.

Нагадаємо, у тому 3-поверховому приміщенні колись діяв обласний центр зайнятості, а згодом там розмістили місцеве управління виконавчої служби. Коли останні звідти з’їхали, приміщення кілька років пустувало. Тож Тернопільська міська рада навіть зверталася до головного офісу Пенсійного фонду (саме вони – власники будівлі) в Києві, щоб майно передали у власність міста. Там хотіли розмістити міське управління Пенсійного фонду, аби воно було поруч із управлінням соціального захисту (вул. Лисенка, 8 – прим.). Навіть обіцяли власним коштом зробити ремонт. Втім, ствердної відповіді так і не отримали.

Ремонт
Ремонт

Однак кілька місяців тому у будівлі, що на вул. Лисенка, 1, розпочали капітальний ремонт. Там повністю відремонтували дах і кімнати, а також провели повну термомодернізацію.

Ремонт2
Ремонт2

Ба більше, вхід у приміщення тепер зробили зручним для маломобільних верств населення. Усі люди, а серед клієнтів Пенсійного фонду, звісно ж, переважають літні люди, можуть скористатися пандусом.

Пандус
Пандус

«Увага! Змінено адресу прийому громадян відділом обслуговування громадян №11 (Сервісний центр м. Тернопіль), - йдеться у повідомленні на сторінці Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області у соціальній мережі «Фейсбук». - Із 21 грудня 2020 року прийом громадян міста Тернополя будуть проводити за адресою: м. Тернопіль, вул. Лисенка, 1…»

Прийом
Прийом

Режим роботи відділу обслуговування громадян №11 (сервісний центр м. Тернопіль), як з’ясувалося, не змінився. Тобто прийом та обслуговування відвідувачів будуть проводити із понеділка до п’ятниці включно, причому - з 8 години 00 хвилин до 18 години 00 хвилин і без перерви на обід.

вивіска
вивіска

Зауважимо, у Пенсійному фонді попросили усіх дотримуватися обмежень, які діють під час карантину. Обслуговування у сервісному центрі проводитимуть тільки за умови використання відвідувачами індивідуальних засобів захисту.

Будівля
Будівля

До речі, за словами міського голови Тернополя Сергія Надала, на всіх вулицях, які ведуть до міського управління соціального захисту населення і тепер – ще й Сервісного центру управління Пенсійного фонду, наступного року планують відремонтувати всі тротуари. Нагадаємо, громадський транспорт, яким можна добратися до цих двох важливих структур, зупиняється на сусідній вулиці – Веселій.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео