Орест Сарматський

Тернопільська спортсменка не дивується поганим результатам в Австрії

630_360_1543935006-511 (Copy)

Напередодні олімпійська чемпіонка Тіріль Екгофф з Норвегії перемогла у спринтерській гонці четвертого етапу Кубка світу з біатлону, що триває у Гохфільцені (Австрія).

Про це повідомляє Укрінформ.

- «Срібло» та «бронза» також в активі норвежок. Серед українок кращою була Дар'я Блашко - 34-те місце, Юлія Джима прийшла 40-ю, Валя Семеренко - 57-ю, Анастасія Меркушина - 60-ю, Олена Підгрушна - 63-ю.

Загалом у гонці стартували 106 біатлоністок.

Водночас, як повідомляє Біатлон України, тернопільська біатлоністка Анастасія Меркушина, каже, що не здивована такому результату, але дуже ним розчарована

- Звісно, гонкою не задоволена. Бачу, що є великі проблеми з ходом. Хоча і розумію звідки вони, тому що літня підготовка, у зв’язку із пандемією, була проблематична, а подальші тренування були катастрофічні через проблеми, що виникли. Зрозуміло, що, не пробігши жодного контрольного тренування, я фізично не могла показати кращий результат. Сподіваюсь, що у мене буде час розігнатися і виконати потрібну роботу, адже до цієї гонки я не провела жодної контрольної гонки як через погодні умови, так і через деякі інші проблеми. В принципі, я не здивована такому результату, але дуже ним розчарована… Добре, що вдалося впоратися на вогневому рубежі, але це не те, на що я розраховувала, - додала Анастасія Меркушина.

Нагадаємо, що 19 грудня у Гохфільцені пройдуть гонки переслідування.

Завершиться австрійський етап Кубка світу 20 грудня масстартами.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео