Олеся Поліщук

Відомий тернополянин став головним цифровим св.Миколаєм країни

image

Відомий тернопільський актор Михайло Безпалько став головним цифровим св.Миколаєм країни – його інтерактивне голографічне зображення вітатиме гостей різдвяної ялинки на Софіївській площі столиці. 

Від сьогодні, 19 грудня, і до 7 січня на Софіївській площі в Києві працюватиме інтерактивна голограма Святого Миколая у повний зріст, -  повідомляє Релігійно-інформаційна служба України. - У записі голографічних привітань взяв участь український актор Михайло Безпалько.

Голограма виголошуватиме привітання і працюватиме кожні 10 хвилин з 16:00 до 22:00, а впродовж трьох днів Святий Миколай зможе поспілкуватися з відвідувачами у режимі реального часу.

Перед голограмою нанесуть спеціальну розмітку, аби відвідувачі дотримувалися соціальної дистанції.

Організатори створили 3D-модель Святого Миколая у доповненій реальності, посилання на яку розсилатимуть через мобільний застосунок Приват24.

82-річний актор Тернопільського драматичного театру ім.Т.Г.Шевченка Михайло Антонович Безпалько – рекордсмен України за кількістю новорічних ранків у ролі Діда Мороза - вже понад 60 років він одягає костюм цього зимового традиційного персонажа. А тепер – і святого Миколая.

Фото РІСУ 

Вибір читачів за тиждень

Відео