Чортківщина отримала сучасну мобільну сцену

o_1epr1hf9m1lap1bapg061n4q12vj1r

Чортківський район за кошти соціально-економічного розвитку отримав першу сучасну мобільну сцену для проведення концертів та святкових заходів. Такою новиною на своїй сторінці у Facebook поділилась начальниця відділу культури та зв’язків з громадськістю Чортківської райдержадміністрації Галина Чайківська.

«Сцену придбано за кошти соціально-економічного розвитку – деталізувала. – Тендер ми проводили впродовж двох років – нарешті він відбувся. Переможцем торгів стала сертифікована, «розкручена» у відповідному напрямку діяльності фірма ФОП Олександра Шабля з міста Кам’янське на Дніпропетровщині. Параметри сцени – 6 х 8 метрів, заввишки – шість метрів. На збір такої споруди потрібно принаймні дванадцять годин, на розбирання – стільки ж.

Це є надзвичайно відповідальна і не менш важка праця, – наголосила. – Адже кожна деталь – навіть найменша! – мусить знайти своє місце і бути вміло та надійно закріплена – задля безпеки тих, хто підніматиметься на сцену. А це, звісно, і співочі, й танцювальні колективи, в тому числі й дитячі. До нас приїхали спеціалісти, влаштували інструктаж з питань користування, продемонструвавши весь процес. Ми відзняли, щоб у подальшому знати, як складати-розкладати сцену. До того ж, треба мати й вантажний транспорт для її перевезення», – розповіла Галина Чайківська журналістам Чортків.city.

Фото Галини Чайківської

Вибір читачів за тиждень

Відео