Оксана Бучко

Під час ремонту доріг на Тернопільщини помітили безгосподарність (відео)

2.jpg

Недобросовісних підрядників помітили на Тернопільщині під час ремонту дороги на вїзді у Підгайці. За таку безгосподарність платять жителі своїми податками, наголошує народний депутат Іван Чайківський. Про непрофесійність підрядників він повідомляє також Міністерство інфраструктури та Міністра Владислава Криклія.

- Безгосподарність - проблема, яка не залежить від влади, чи місцевості. Її треба викорінювати з людських голів,  - пише народний депутат. - Сьогодні об’їжджав округ і став випадковим свідком халатного ставлення до роботи тих, хто робить дорогу на в’їзді в Підгайці. Акцентую увагу Мінінфраструктури та Міністра Владислава Криклія на недобросовісних підрядниках, які своєю непрофесійністю кидають тінь на все відомство. Таки справа в господарях: ти ним або є, або за твою безгосподарність вічно платитимуть прості українці своїми податками.

Як видно із відео, уся дорога в болоті, бордюри виставили криво, консистенція асфальту однакова не всюди. Технологія покриття - порушена, тож служити цей асфальт скоріш за все буде недовго.

- Невже, коли ти виграв тендер, то треба заспокоїтися і відсунути питання якості на задній план? - дивується народний депутат.Цікаво, чи добрий господар у себе вдома отак би виконував роботу?

3.jpg
3.jpg

1.jpg
1.jpg

Фото, відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео