У Тернополі нагородили кращих динамівців

DSC09803

Засідання президії Тернопільської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України відбулося у четвер, 24 грудня, в Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області. Присутні обговорили роботу товариства, розглянули  проблемні питання, відзначили кращих спортсменів та команди.

Заступник голови обласного динамівського осередку Володимир Небесний прозвітував про діяльність динамівців у 2020 році. На даний час товариство об’єднує 10 колективів фізичної культури. Карантин вніс свої корективи і у роботу організації, цьогоріч за її сприяння було проведено вісім спортивних змагань, що значно менше, ніж у попередні роки. Та все ж у 2020 році спортсмени товариства демонстрували значні досягнення в олімпійських та неолімпійських видах спорту. До складу національних збірних команд України цьогоріч увійшли 32 динамівців, пише dosie102.te.ua.

Не обійшлося на засіданні і без приємного – нагородження. Найкращі колективи фізичної культури ФСТ «Динамо» отримали кубки, грамоти та дипломи за перемоги у комплексних спортивних змаганнях за програмою «Динаміада-2020».

– Першість у змаганнях зайняла команда Головного управління Національної поліції, на другій сходинці – управління поліції охорони, третє місце у рятувальників. Загалом, усі команди показали хороший результат, сподіваємося і на подальшу співпрацю між колективами, – зазначив Володимир Небесний.

_MVS3579
_MVS3579

_MVS3587
_MVS3587

На засіданні було прийнято рішення про створення колективу фізичної культури в територіальному управлінні Служби судової охорони в Тернопільській області.

Голова ФСТ «Динамо», начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол подякував динамівцям за активний розвиток фізичної культури та спорту серед співробітників правоохоронних органів області.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео